Rüyada ordu kurmak

Rüyada ordu kurmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hayatının alt üst olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ordu kurmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Rüyada ordu kurmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada düşman ordusu görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işarettir.

Rüyada silahlı ordu görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı olmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada orduya gitmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlı ordu görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işarettir.

Rüyada osmanlı ordusu görmek elinin darda kalmayacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ordu yönetmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments