Rüyada ölüyü sarılıp öpmek

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hasta ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumu, iş birliğini ya da çalışmayı dikkatle ele almalısınız.

Rüyada ölü birini öpmek sarılmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek kolaylık sağlayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek üzüleceğine ve kırılacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işarettir.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada ölüyü öpmek sarılmak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birine sarılıp öpmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüye sarılıp öpmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments