Rüyada ölüyü mezarda canlı görmek

Rüyada ölüyü mezarda canlı görmek yolunda huzurla devam edeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü mezarda canlı gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Rüyada ölüyü mezarda canlı görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda canlı insan görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada canlı olarak mezara girmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara canlı girmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına inanılır.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mezara canlı gömülmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda canlı bebek görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments