Rüyada ölüyü can çekişirken görmek

Rüyada ölüyü can çekişirken görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, o kişiye zararının dokunacağına, moralinin düzeleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü can çekişirken gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada ölünün can çekiştiğini görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü can çekişirken görmek makam ve rütbe edineceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinin can çekiştiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin can çekiştiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada can çekişen at görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayı can çekişirken görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının can çekiştiğini görmek imkânların günden güne azalacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments