Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Rüyada ölünün can çekiştiğini görmek ayrılık yaşanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işarettir.

Rüyada ölüyü can çekişirken görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada babanın can çekiştiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalettir.

Rüyada ölen birini can çekişirken görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin can çekiştiğini görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek günaha gireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada can çekişen yılan görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments