Rüyada ölüyle sarılıp yatmak

Rüyada ölüyle sarılıp yatmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, beklenilen takdiri alacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada ölüye sarılıp yatmak müjdeli haberler alınacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle sarılıp yatmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, yolunda huzurla devam edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkeğe sarılıp yatmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle sarılıp yatmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp yatmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada birine sarılarak yatmak kalben çok rahat edileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments