Rüyada ölüye yalvarmak

Rüyada ölüye yalvarmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölüye yalvarmak gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada ölüye yalvarmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada eski kocaya yalvarmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada diz çöküp yalvarmak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye yalvarmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, içinin de rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada birine yalvardığını görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada doktora yalvarmak yolunun açılacağına, endişelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yalvardığını görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yalvardığını görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments