Rüyada ölüye şeker vermek

Rüyada ölüye şeker vermek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, ters giden durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye şeker vermek gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Rüyada ölü birinden şeker almak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Rüyada ölüden şeker almak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada ölü birine şeker vermek işlerin hafifleyeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölüye şeker vermek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada şekerli şeyler görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, dinde tartışmaya delalet etmektedir.

Rüyada bayram şekeri dağıttığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada şeker ve çikolata görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada beyaz badem şekeri yemek mallarının artacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments