Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ortak edineceğine, kazancının yerine gelmesine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işarettir.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasına gömlek almak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalettir.

Rüyada gömlek ters giymek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin gömleğini giymek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kareli gömlek giymek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Verda

Rüya rüyamda eşime mavi bir gömlek giy giriyordum gömlek kırışıktı bunu utulemem lazım dedim ben böyle de giyerim dedi