Rüyada bordo gömlek giymek

Rüyada bordo gömlek giymek kısmetli bir kişi olunacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, engel tanımayan biri olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada bordo gömlek giymek gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Rüyada bordo gömlek giymek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, bir süre belini doğrultamayacağına inanılır.

Rüyada bordo renk gömlek görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo gömlek görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına inanılır.

Rüyada bordo ayakkabı giymek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada bordo etek giymek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo tuvalet giymek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo kazak giymek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk ceket giymek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments