Rüyada ölünün boynunda altın görmek

Rüyada ölünün boynunda altın görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün boynunda altın gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada ölünün boynunda altın görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, başarıların çoğalacağına alamet eder.

Rüyada boynuna altın görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin boynunda altın görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin boynunda altın görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada boynuna altın kolye takmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin boynunda altın görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalettir.

Rüyada birinin boynunda altın görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments