Rüyada atletli birini görmek

Rüyada atletli birini görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok zengin olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet eder.

Rüyada atletli birini gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Rüyada bebek atleti görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Rüyada atlet aramak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terli atlet görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü atletle görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yıkanmış atlet görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yeni bir eve taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet külot görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Rüyada atletli adam görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments