Rüyada atletli adam görmek

Rüyada atletli adam görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine yorulur.

Rüyada atletli adam gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada atletli adam görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atlet aramak büyük bir zenginlik kazanılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada atleti ters giymek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada mor atlet görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı atlet giymek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına alamet eder.

Rüyada yıkanmış atlet görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet vermek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments