Rüyada ölünün altın takması görmek

Rüyada ölünün altın takması görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, geç de olsa huzura erileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölünün altın takması gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Rüyada ölünün altın takması görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Rüyada altın takmış erkek görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada altın takmış birini görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini altın takmış görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada takma altın diş görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün takma dişini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına yorulur.

Rüyada ölüden altın almak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birisinden altın almak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments