Rüyada ölüden altın almak

Rüyada ölüden altın almak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden altın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işarettir.

Rüyada ölünün kolunda altın görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinden altın bilezik almak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye altın vermek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada ölünün üstünde altın görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölüden altın lira almak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments