Rüyada ölümden kurtulmak

Rüyada ölümden kurtulmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, manevi olarak hasar alınacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada ölümden kurtulmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ölümden kurtulduğunu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada ölümden kurtulmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, garanti olacak makama oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölümden kurtulduğunu görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak emeklerinin heba olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan saldırısından kurtulmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret eder.

Rüyada hortumdan kurtulmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments