Rüyada ölüm ve mezar görmek

Rüyada ölüm ve mezar görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, gerekirse özür dileneceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada ölüm ve mezar gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölüm ve mezar görmek lüks şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölüm hberi almak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada yakınlarının ölüm haberini almak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ölümden kurtulduğunu görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüm beklemek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ölüm yaşını görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments