Rüyada ölüm beklemek

Rüyada ölüm beklemek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, makbul olan şeylere, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ölüm beklemek gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada kendi ölümü beklemek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölümünü beklemek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, elindeki işi rayına oturtacağına inanılır.

Rüyada ölüm anını beklemek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada ölüm beklemek onlar sayesinde moral bulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ölümünü beklemek variyetini çoğaltacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Rüyada ölümü beklediğini görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, borçlarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölüm sırası beklemek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölümünü beklediğini görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments