Rüyada kendini atletli görmek

Rüyada kendini atletli görmek edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına alamet eder.

Rüyada kendini atletli gördüyseniz:

  • Maddi kazanç getirecek konulara öncelik tanınması gerekiyor.

Rüyada kadın atleti giymek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak atlet görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın atleti görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil atlet giymek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada eski atlet görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada siyah atlet görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Rüyada erkek atleti görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kendini atlet külot görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments