Rüyada ölüden ses duymak

Rüyada ölüden ses duymak ilerleyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine inanılır.

Rüyada ölüden ses duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Rüyada ölü babanın sesini duymak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada ölü sesi duymak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak hedeflerini tutturamayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına yorulur.

Rüyada ölünün sesini duymak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet eder.

Rüyada ölü insanın sesini duymak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin sesini duymak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, büyük bir ihanete uğranacağına işaret eder.

Rüyada ölüden ses duymak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments