Rüyada ölü birinin sesini duymak

Rüyada ölü birinin sesini duymak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Rüyada ölünün sesini duymak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölü sesi duymak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada ölülerin sesini duymak sağlık sorunlarının sona ereceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden ses duymak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hem de çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü babanın sesini duymak sevinç gözyaşları döküleceğine, hanesine güneş doğacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin sesini duymak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölü insanın sesini duymak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments