Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek

Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, gelişim içine girileceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Rüyada ölü yıkamak kefenlemek büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada ölü birini kefenlemek helal rızka sahip olunacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlediğini görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlemek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüleri kefenlemek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlediğini görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kefenlemek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments