Rüyada ölü kefenlemek

Rüyada ölü kefenlemek başına türlü belalar geleceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yüküne ortak olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlemek gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ölü kefenlemek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü yıkamak ve kefenlemek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada ölü yıkamak kefenlemek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefenlediğini görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlemek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada ölü kefenlediğini görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüleri kefenlemek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini kefenlemek doğru bir karar verileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments