Rüyada ölü yavru kedi görmek

Rüyada ölü yavru kedi görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, itibarın sarsılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü yavru kedi gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir.

Rüyada ölü yavru kediler görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kedi yavruları görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, esenliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü yavru kedi görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, düzeninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yavru kedi görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kedi yavrusu görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments