Rüyada ölü yanında yatmak

Rüyada ölü yanında yatmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, günlerini bunun için harcayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, çocuklar gibi şen olacağına inanılır.

Rüyada ölü yanında yatmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada ölü yanında yatmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin yanında yatmak şansın ve kısmetin açık olacağına, idealist davranacağına inanılır.

Rüyada ölünün yanında yatmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölülerin yanında yatmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar yanında yatmak işinde başarılı olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin yanında yatmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, ün salacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın yanında yatmak kazançlı işlere gireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanında yatmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments