Rüyada ölü mezar görmek

Rüyada ölü mezar görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü mezar gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Rüyada ölü birinin mezardan çıktığını görmek hayallerinin suya düşeceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birini mezara koymak şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak kazançlı bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp mezara girmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, borç batağına düşeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü mezarda canlı görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin mezarını açmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Rüyada ölüye mezar kazmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments