Rüyada mezarda ölüyle konuşmak

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kendi işine kavuşacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sorunlarının artacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalettir.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada mezarda ölüyle konuşmak her kararlarında onların arkasında olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta ölülerle konuşmak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta biriyle konuşmak sorunların son bulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardaki kişiyle konuşmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta konuşmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarla konuşmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments