Rüyada ölü eti taşımak

Rüyada ölü eti taşımak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, dinini yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret eder.

Rüyada ölü eti taşımak gördüyseniz:

  • Farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada ölü eti taşımak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada et taşımak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada insan eti taşımak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et taşımak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü adam taşımak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulur.

Rüyada kendi ölüsünü taşımak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada ölüyü sırtta taşımak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birini taşımak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments