Rüyada atın üzerinde uçmak

Rüyada atın üzerinde uçmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada kanatlı atla uçmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Rüyada at arabasıyla uçmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada atlayarak uçmak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla uçmak parasının ve malının çoğalacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada atın üstünde uçmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulur.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atla uçmak rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada atın üzerinde uçmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, sağlık sorunlarının son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments