Rüyada atı hamile görmek

Rüyada atı hamile görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atı hamile gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Rüyada atın hamile olduğunu görmek ün ve itibar sahibi olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada hamile at görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada atı hamile görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işlerdeki karın artacağına işarettir.

Rüyada beyaz hamile at görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz yeleli at görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada atın yaralanmasını görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz at ve tay görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah renk at görmek çok rahat bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments