Rüyada ölmüş dedeyi öpmek

Rüyada ölmüş dedeyi öpmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş dedeyi öpmek gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada dede elini öpmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek can sıkıntısının sona ereceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedeyi öpmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments