Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara görmek

Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • İmajınızda yapacağınız yenilikler olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yüzü yara içinde görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü yara görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün yaralandığını görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments