Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulur.

Rüyada erkek tırnağı kesmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendi tırnağını kesmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin tırnağını kesmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek hayırlı adımlar atılacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işarettir.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments