Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini giymek

Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini giymek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini giymek gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada doktor kıyafeti giymek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abiye kıyafet giymek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada askeri kıyafet giymek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, mutlu olacağınıza alamet eder.

Rüyada osmanlı kıyafeti giymek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret eder.

Rüyada aynı kıyafeti giymek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada asker kıyafeti giymek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada krem kıyafet giymek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ütüsüz kıyafet giymek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments