Rüyada ateşli kuyu görmek

Rüyada ateşli kuyu görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ateşli kuyu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Rüyada ateşli kuyu görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, uzun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyunun içinde ateş görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ateşten kuyu görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ateş kuyusu görmek işlerinin tutacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek karlı işler alacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyu yaptırmak işinde verimsiz olacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Rüyada su kuyusu kazmak beklentilerin gerçekleşeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments