Rüyada ateşi görmek

Rüyada ateşi görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret eder.

Rüyada ateşi gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri kendinizin yürürlüğe koyması gerekiyor.

Rüyada tarlada ateş yakmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş söndürmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada ateşli top görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Rüyada makineli tüfekle ateş etmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına inanılır.

Rüyada kömür ateşi görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet eder.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada üstüne ateş düşmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments