Rüyada ölmüş babayı öpmek

Rüyada ölmüş babayı öpmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sorunlarının sürekli artacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı öpmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada babanın el öpmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada ölen babasını öpmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, mesleğinde atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya inanılır.

Rüyada vefat eden babayı öpmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada babanın elini öpmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kazancının artacağına, tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments