Rüyada ölmüş babayı hasta görmek

Rüyada ölmüş babayı hasta görmek âlim kişiler arasına gireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, gitmediği yerlere gideceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babayı hasta gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada ölmüş babasının hasta olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü babayı hasta görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının hasta olduğunu görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada vefat etmiş babayı hasta görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanı hasta görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada babanın çok hasta olduğunu görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serdar şahin

Selamun aleyküm
babamızı yeni kaybettik

Kendisini rüyamda hastanede hasta olarak gördüm ve neden yatıp dinlenmiyorsun dediğimde sırtında olan bazı yaraları uzun kesik gibi ama kan yoktu yaraları görtererek bu hastanede yatamıyorum sırtım açıyor diyordu bende ozamn iyi bi hotelde götüreyim seni diyordum kabul edip ayakkabılarını eline alıp hastaneden çıkıyorduk

Ali

Vefat eden babayı üzgün bir şekilde yatağında görüp onu hastaneye götürmek ne Anlama geliyor

Aysima

Babam akciğer kanseriydi ve uzun süredir yatarak tedavi görüyordu. Rüyamda babam salonda her zamanki yattığı yerde yatıyordu içeri girdiğimde babamın ayak parmaklarını ve topuğu kesilmiş kanlar içinde açık ve kesilmiş yerleride ayak ucuna konmuş bir şekildeydi. Ama yatakta falan kan yoktu kesik parçalar kanlıydı. Şok olmuş bir şekilde bir babama bir ayakların bakıyorum iyi olup olmadığını ve ağrın var mı diye soruyorum ama babam gayet keyifli bir şekilde kafasını hayır diye salladı ve uyandım.

Hanne polat

Ruyamda gerçektede rahmetli olmuş babamı göruyorum fakat çok halsiz ve çok hasta baba evinin önğne bir münübüsle geldi fakat mikrop kapmasın diye canın arkasından ona sarılma işareti yapıyorum çok ağlayarak babama diyorumki biz senden razıydık Allahta razı olsun inşallah gözlermn içine baktı ağladı kafasını kaldırdı birde evine baktı çok etkilendim yorumunzu bkliyorum birde babamn evinn içinde yavru kedinin kustuğunu gördüm ve kustuktan sonra kedi büyümüş haldeydi