Rüyada ölmüş anneyi yatakta görmek

Rüyada ölmüş anneyi yatakta görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi yatakta gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Rüyada anne babayı yatakta görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada anneyi yatakta görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemi yatakta görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı yatakta görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi yatakta görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini yatakta görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tahtadan yatak görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada lohusa yatağı görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Suder

Ölmüş annemi yatarken görüyorum odasının ışığı açık ona gülerek sarılıyorum