Rüyada tahtadan yatak görmek

Rüyada tahtadan yatak görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hem hayatının kurtulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yolunda gideceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtadan yatak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada tahta yatak görmek çok güzel işlere gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtadan yatak görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Rüyada tahta yatakta yatmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına inanılır.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta terlik görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta sandalyede oturmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sofra tahtası görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments