Rüyada ölen kimsenin sesini duymak

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, malının artmasını sağlayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına inanılır.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sarsılacağına delalettir.

Rüyada silahla sesi duymak kendisine olan güveninin azalacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına işarettir.

Rüyada ses duyduğunu görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ölen babanın sesini duymak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada gemi sesi duymak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada çok şiddetli ses duymak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments