Rüyada ölen babayı öpmek

Rüyada ölen babayı öpmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayı öpmek gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada babanın elini öpmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada ölen babaya sarılmak öpmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babayı öpmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vefat eden babayı öpmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, isteklerinin erteleneceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın yüzünü öpmek evine bereket geleceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada baba el öpmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, en yukarılara çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments