Rüyada ölmüş babanın yüzünü öpmek

Rüyada ölmüş babanın yüzünü öpmek şansın döneceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, insanlara iyilik yapmaya, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın delalettir.

Rüyada ölmüş babanın yüzünü öpmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babanın yüzünü öpmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz öpmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü öpmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü yüzü öpmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü öpmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet eder.

Rüyada babasını öpmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vefat eden babayı öpmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, tövbe etmeden vefata işarettir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments