Rüyada olduğunun farkına varmak

Rüyada olduğunun farkına varmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, rızkının kesileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, artık rahat bir nefes alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada olduğunun farkına varmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Rüyada olduğunun farkına varmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işarettir.

Rüyada eve varmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işarettir.

Rüyada bir yere varmak elinden gelen herşeyi yapacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rükuya varmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada secdeye varmak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına yorulur.

Rüyada birini olduğundan farklı görmek elindekileri de alıp götüreceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabılarının farklı olduğunu görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada evini farklı görmek attığı adımların boşa çıkacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments