Rüyada okyanusta uçmak

Rüyada okyanusta uçmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusta uçmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada okyanusta uçmak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada okyanusun üzerinden uçmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada okyanus üstünde uçmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada okyanus üzerinde uçmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz okyanus görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada masmavi okyanus görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada okyanus ve gemi görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusun dibini görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, helal ekmek yiyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments