Rüyada okyanusun dibini görmek

Rüyada okyanusun dibini görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, malının artmasını sağlayacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusun dibini gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada okyanus dibini görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada okyanusun dibini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada okyanusun dibinde olmak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada okyanusta gemide olmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanus ve balık görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada okyanus üstünde uçmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada okyanusta sörf yapmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusta kalmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments