Rüyada okula gidememek

Rüyada okula gidememek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kolaylık elde edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okula gidememek gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Rüyada polis okuluna gitmek zorlukların giderileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada tekrar okula gitmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, daha çok çalışılacağına işarettir.

Rüyada okula gidememek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir okula gitmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada okula gitmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada sürekli okula gitmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin okula gitmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeniden okula gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments