Rüyada okul müdür yardımcısı görmek

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, stresli bir ortama gireceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sorunlarını çözebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul müdür yardımcısı gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada okul müdür yardımcısını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek hataların düzeltileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdür yardımcısı görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek helal lokma yiyeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada müdürden yardım görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada müdüre yardım etmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada müdür yardımcısı olduğunu görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gizli

Rüyamda okul yılının ilk günüydü galiba bizden alt sınıfta öğrenciler falan vardı,erkeklerin çoğu benimle ilgileniyorlardı erkekler arasında popülerdim yani, tam tuvalete giricekken (kızlar tuvaleti) içeriden tanıdığım bir erkek çıktı tuvaletleri karıştırmıştı onun kızlar tuvaletinden çıktığını görünce başka bir erkek arkadaşa onun burda ne işi var dedim, acaba ben mi yanlışıkla erkekler tuvaletine girdim diye kontrol ettim ama kızlar tuvaletiydi daha sonra içeri girdim, tuvalette aynaya bakıp geri çıktım hemen, öğrencilerle birlikte koridorda beklerken okul müdür yardımcısı geldi telaşla salık olan saçlarımı topladım hemen saçlarım salık olduğu için kızmasın diye.
(Kızım bu arada)