Rüyada oğlunun sesini duymak

Rüyada oğlunun sesini duymak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun sesini duymak gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak kazancını çoğaltacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun sesini duymak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oku sesi duymak sıkıntıların sona ereceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak sorunlarını çözebileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet eder.

Rüyada azrail sesi duymak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin sesini duymak programların ve projelerin tutmayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada camide ezan sesi duymak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada azrailin sesini duymak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments