Rüyada at ve tay görmek

Rüyada at ve tay görmek yoğun duygular yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, başarıların devamlı olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, planların sarkacağına, kız çocuğunun olacağına rivayet eder.

Rüyada at ve tay gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Rüyada at tay görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine inanılır.

Rüyada at ve tay görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada atın tay doğurduğunu görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz at ve tay görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tay satın almak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tayyibi görmek hayallerinin de yarım kalacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek tay görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ölü tay görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments